MIDSOMMARAFTON

Min vecka har bestått av mycket roligt! Barnpassning tills igår förmiddag, finally free! Vi har varit i Göteborg i 2 dagar, jag, Anton och våra två kusiner Elin och Ludwig :) Vi sov över hos mig i Gbg i mitt lilla studentrum och besökte Liseberg båda dagarna, och kom hem kl 2 i onsdags natt! Igår badade jag med Jessica, årets första dopp! Det var 27 grader ute och det var så härligt o bara ligga o ta det lugnt med en vän i solen med massa gott fika, efter 2 veckors barnpassning då man inte har kunnat slappnat av ngt alls.. :) På kvällen igår så satt vi några timmar på våran uteplats  jag, Jessica och Cissi. Vi grillade kött, pratade minnen och planerade sommaren. Det blev nästan som ett litet minimidsommarfirande bara vi, då vi inte ska fira midsommar tsm. Efter jordgubbarna med mjölk(ett måste på sommaren) åkte vi in till stan och hälsade på Ida och planerade lite för idag, och sen vid halv tolv så åkte vi upp till flygklubben och flög sen sväng med pappa allihopa, kul! 

Idag skas jag hjälpa mormor och morfar o klippa gräset, handla åt dom+ storstäda mammas lägenhet så den är fin imorgon när hon kommer hem från Turkiet :) Jag lämnade av Anton hos våran moster igår, han ska åka med kusinernas familj o fira midsommar i Gränna. 

Sen ska jag packa lite snabbt, och sen bär det av till Halmstad och Väst/bästkusten med mina fina tjejer! VI har bokat ett fem-rum på ett vandrarhem mellan Halmstad och Tylösand, och det kommer bli grymt! Maten har killarna fixat när vi kommer fram, så gulligt! Vi kommer hem på söndag:)

Det var en liten kort uppdatering av veckan, det är så mycket stress nu mellan alla här i fkp så jag hinner inte skriva så mkt, kanske ngn regnig dag att jag hinner lägga in foton på datorn från den senaste veckan.. Nu kikade jag bara in för jag skulle betala Antons 4H-läger-räkning, annars har jag inte haft uppe datorn alls denna vecka, skönt!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA ♥♥♥

2 sommarbilder från förra året i Tyskland:

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0