Julmarknaden i Stuttgart har börjat!

ÅH! Titta så vackert! Hade gett tio miljoner om jag hade det för att gå runt där haha! Jag hade lätt åkt dit om jag hade tid! Jag uppmanar nu alla i Stuttgart att gå dit o njuta! :) Känns som att det alltid är sol i Stuttgart, längtar tills jag kommer dit igen! 

I helgen har jag haft det superbra,
torsdags; plugg o jobb i gbg, sedan till skövde för bio, en underbar jävla jul

fredags; frukost hos mamma, mys med vovven, häng hos mormor o morfar, lunch där, häng med Frida, jobb 14-22, hem till mamma o mysa, hem till pappa o äta smörgåstårta o tjöta till halv två på natten och sen sova

lördag: jobb 10-20 och sedan hem till mamma för o beställa pizza och käka framför Antons favorit; den fantastiska dokumentären Jurrasic Park.

söndag: sovmorgon ända till halv nio i Antons 1.20-säng med hund och lillebror hemma hos mamma. frukost, kaffe och laddning för ett helt tretimmarspass haha. Jobb 10-13, sedan finlunch med latinarna Ebba, Zkillan och Emmy på Rantens hotel ett par timmar.
Åkte till Torbjörntorp och packade ihop mina saker. Satt med pappa och Jonas i värmen i vardagsrummet och filosoferade någon timma innan jag åkte till mamma där det blev presentöppning, Anton fick en telefon av mig, en Samsung s4 mini bara för att han är så SÖT och behöver en mobil. Han blev hur glad som helst.
 
Efter rulltårtefika hos mamma åkte jag till Göteborg vid sjutiden, åkte till en och hämtade 7 snygga krukor jag fått, sedan åkte jag till min kompis Sebastian och hämtade ett bord han vart snäll o hämtat åt mig i lördags. Ett svart fint matbord är nu mitt! Vi kollade på en film och pratade om allt som hänt i helgen, Horrible bosses som var sådär, och sedan drog jag hem och bar upp mitt bord och alla mina andra pinaler.

Klockan var då ett på natten och jag började då att hjälpa Yalda och hennes kille Daniel med deras flytt till Skottland. Pust. Skjutsade dem till tågstationen vid två-tiden då de skulle med en buss till flygplatsen i Köpenhamn. Igår hittade de en lägenhet i Skottland, kul! :) Var ganska trött men satte mig och planerade min vecka som vanligt på söndagar och kom i säng vid halv fyra. 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0