Idag på Brännö!


Laura är här!


Juli med filter

 

Göteborg

Kom tillbaka till Göteborg idag, nu är jag på väg hem från biblioteket, jobbat med C-uppsatsen och det går så segt, så segt..


Imorgon har jag seminarier på morgonen, sedan blir det lunch med Linus fast han vet inte om det än haha, sedan biblioteket fram till sent, efter det blir det myskväll!


Satte upp lite klistermärken på väggen idag och kände mig halvvuxen som inte pallar med riktiga växter haha..


Min helg

I torsdags kväll tog jag min nya bil till Falköping! Kom hem till pappa där vi satt uppe till sent och åt italienskt, kyckling, pasta och tomater m.m och pratade och pratade! På fredagsmorgon studsade jag upp och var på jobbet kl 7, efter jobbet drog jag hem till Zkillan där vi och Johan hängde ett tag och pratade minnen från vår Stuttgart-resa för någon månad sedan. 

På eftermiddagen var jag ute o gick med vår hund Charlie och vid sextiden kom pappa till mamma och vi hade en riktigt mysig fredag med tacos, dobidoo, snacks och hela kört, så skönt att vara hemma med familjen, vi har alltid så kul haha.. tex i slutet när vi var trötta och pappa provade min rosa halsduk och mössaed rosett på och bara började hoppa runt hemma och jag och mamma dog av skratt hahaha... 

Resten av helgen kommer upp en annan dag för nu måste jag skynda tillbaka till Göteborg för att hinna göra massor innan min spanska kompis Laura kommer på besök på onsdag!

Min nya bil!jobb på fredag, ute på ärenden i våran blåa buss  
Vi tittade i vår yearbook, Hej Linus och Sandra!Sedan hem, mys med lillebror och promenad med hunden.


fredagsmys!


Juni genom filter

 
 

Gretas

En rolig kväll på Gretas för ett par veckor sedan, vi förfestade på hotellrummet, och sedan gick vi till Gretas och dansade hela natten lång!

 

HEJDÅ MARIA

Älskade, fina Maria! Du är nu färdig på Chalmers och efter fem år med plugg har du hittat ett jobb i Örebro som processingenjör, GRATTIS! Men så tråkigt att du då behöver lämna Göteborg, men skönt att du lovade o komma o hälsa på nästan varje helg ;) 

I fredags hade vi alltså hejdåkväll för fina Maria, hon som pekar sådär oförskämt gulligt på mig på första bilden, och vid hade ett helt långbord med folk på Sejdeln innan vi drog vidare till Gretas, rolig kväll!

 

Volleyboll

I måndags var jag och spelade volleyboll och det var så kul att göra det igen, längesedan nu! Kom i ett grymt lag så offrade mig extra mycket och hade sjukt ont i kroppen i tisdags och onsdags haha men det var det lätt värt, hade ett konstant glädjerus i två timmar! Att det var massa tyskar med som skrek gut gemacht ibland fick en att dra lite extra på smilbanden också haha!

gammal bild från i våras
 

Bästa fina!

Ida, Frida och Jessica var o hälsade på för ett par veckor sedan!Det roliga med denna bilden var att pappa precis skämtat dagen innan om att vi troligen prioreterar att gå på någon Taube-konsert eller går på något museum istället för att shoppa, fika och hänga med varandra och festa osv, och mitt i tacobuffén i Nordstand så utropas det i högtalarna; Ja då är det snart dags för Sven-Bertil Taube att stiga fram och berätta om sitt nya album och göra ett litet framträdande osv HAHA..
 

Bryggeriet

Rolig kväll med Jessica, Frida och Fanny ♥

 

Biljard

Kul biljardkväll förra veckan med min kompis Sebastian som var snäll o bjöd på hela köret :D

 

<3

Du vet, brandmän tjänar ju inte så bra. De är lågavlönade...
_________________________________________________
 

När kocken hade begått ett brott hamnade han i rätten.

_________________________________________________

-Hur vet du att gäddan vägde 10 kilo?

-Jo, det kom en våg just då.

 

Liknande sådanahär fast mycket bättre kommer detta geniet på dagligen, ibland skrattar vi så att tårarna rinner o man får ont i magen hahaha... UPDATE; precis när jag publicerat detta så ringde lustigkurren haha :D 

 
 
 

Hallå bloggen!

Den senaste tiden har jag suttit mycket i biblioteket, träffat kompisar på olika platser och hängt lite hos en kompis i Kviberg på filmkvällar! I helgen ska jag hem o jobba+gå på 30 årsfest, eller 120årsfest med 80talstema, fyra falköpingskillar fyller 30 år och det blir fest i Friggeråker, roligt att klä ut sig lite och träffa bekanta ansikten från schlätta! Det blir fördrinkar med fina Stina och Rebecca och sedan mat och annat kul ute på landet i festlokalen! 

Ute med Geten i Göteborg för ett par veckor sedan
 
 

Dag 6 Stuttgart, tack alla fina ♥

 

Dag 5 Stuttgart

 
 

Dag 4 Stuttgart, bästa dagen

 
 

Dag 3 Stuttgart

 

Dag 2 Stuttgart

 

Forts. dag 1 i Stuttgart

 

Helg på ingång

Nu i helgen träffade jag Frida och Ida, i förrgår träffade jag Fanny, idag kommer Frida Jessica och Fanny, imorgon kommer Ida, ÄLSKAR att vi håller kontakten med varandra så bra som vi gör, bäst att passa på nu innan ungar börjar o ploppa ur här o där! 
 
I helgen blir det alltså Fanny, Frida, Ida, Jessica och jag som ska hänga, järngänget! Cissi Sandra Jasse Sofie o Sofie Cajsa Emma Carro o alla andra vi kommer sakna er och ta en drink och skåla för er också! 
 


Ungefär såhär kul har jag med er:
 
 

Stuttgart dag 1

Vi flög till Frankfurt flygplats och bytte till ett tåg där vi träffade en tysk kille från Stuttgart som hade varit i New York och träffat Zlatan, Frida sov men jag babblade på med honom om allt och inget haha, trevligt! 

 
 

Grillfest!

Jag, min roomie Marvin och hans kusin från Oxford som var på besök drog på grillfest hos min tyska kompis Anna som är erasmusstudent här i Göteborg, rolig kväll med ett stort gäng tyskar!All Germans(och jag var den enda som beställde tysk öl haha)!


Vi upptäckte en pool under bordet!


Marvin och Raymond som dansar runt på gatorna i Haga på väg till nästa bar!
 

RSS 2.0