LOV!

Det är faschingslov(jämförbart med sportlov) nu i skolan och även jag har ledigt! Ibland jobbar vi på loven, till exempel jobbar jag en av de två veckor vi har påsklov. Jobbade under sommarlovet och höstlovet med och det var inga problem. Man gör utflykter med barnen varje dag och får planera helt själv vad man ska göra. Väldigt roligt faktiskt!
 
Vad har jag då gjort under mina lediga dagar hittills? I fredags var det personaldag, pädagogik hela dagen och den var slut ganska snabbt. Därefter åkte jag till Ikea och mötte upp Fridha. Vi köpte lådor till min nya garderob och lite annat krimskrams och bös. På kvällen var vi hos mig, lagade mat och kollade på ett program på svt play som heter Innan vi dör. På lördagen brunchade vi hos mig med bananpannkakor, sedan kom Jochen och vi satt ute på min terass och solade i någon timme och lyssande på Håkan. 
 
Efter det kom min "värdpappa" i den familjen jag var au pair i 2010 med sina tre ungar och hämtade upp oss. Vi åkte och byggde isär en garderob som jag köpt, lastade in den på släpet och byggde ihop den i mitt rum(fjärde våningen hehe, wonderful att bära). När vi var klara vid sju-tiden gjorde vi iordning oss och mötte upp Albin och Adam på Vapiano för italian night, tog en god pasta bolognese! Vi drack lite öl och pratade om allt i världen och sedan gick vi hem och la oss.
 
På söndagen studsade vi upp vid halv sju, tog tåget till Donzdorf där Jochen bor och började göra iordning oss för paraden vi deltog i. Efter sektfrulle, förfest och ännu mer förfest studsade vi fram och vinkade till åskådarna och kastade godis. Albin, Fridha, Louise och Michael var och tittade på, kul! HELAU skriker man till alla, och alla skriker direkt HELAAAU tillbaka, häftigt event som jag vill gå med i varje år från och med nu!
 
På måndagen var vi med all rätt lite trötta, Jochen lagade vildsinskött, spätzle och en god sås. På kvällen blev det weißwurst och bretzel.Vi tog det lugnt hela dagen och satt på Jochen uteplats och tyckte synd om oss själva och jämrade oss över huvudvärken haha.
 
På tisdagen tog jag tåget hem vid åtta på morgonen och organiserade min garderob samt mitt rum som jag flyttade in i i lördags. På dagen var jag och tittade på en annan parad här i Stuttgart, tyvärr regnade det och Göteborgsblåste(stark vind plus kallt regn från sidan) så gick hem innan den var slut då den pågår i flera timmar. Satt därefter i telefon hela eftermiddagen/kvällen med nära och kära under tiden som jag förberedde privatlektioner till en tjej jag undervisar engelska för. 
 
Idag studsade jag upp vid halv åtta, åkte och köpte en tv hos nån random tjej, släpade hem den och svettades ihjäl.. väl hemma hämtade jag mitt undervisningsmaterial, träffade upp tonåringen jag lär ut engelska till och satt på bibblo med henne ca 2h. Efter vi planerat vårens studieplan tillsammans(jag ger förslag och hon håller med) gick jag hem, lagade mat, åt och nu sitter jag här!
 
Ska strax iväg och möta upp en kille som ska köpa en gammal Iphone 4s som bara ligger i en hylla här hemma, sedan ska jag hem igen och packa och sedan ska jag åka till Jochen! Vi ska laga laxpasta, spenat m.m ikväll, så gott! Imorgon när han åker till jobbet ska jag börja plugga på min engelskatenta jag har om 1 månad och 20 dagar i Sverige. Sedan tänkte jag stanna i Donzdorf till på lördag. Vi ska kolla en volleybollmatch i Mercedes Benz arena då i Stuttgart, så kul! På kvällen på lördag är det Alex och Leas avskedsfest då de ska resa till massa olika länder i flera månader+vi ska fira att de båda är klara med deras masteruppsatser!
 
Just det vi flyger hem en vecka i mitten av apil och firar påsk, skriver tenta och går på 50årsfest för min moster! Ska bli kul o träffa alla hemma igen, längtar massa!!! ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0