Min header

Jag har "mitt studentliv i Göteborg" som nuvarande header och skulle vilja fixa detta omgående till en aktuell "paradiset stuttgart" / "min vardag i stuttgart" "mitt liv i södra Tyskland" eller något liknande plus nya bilder. Någon som kan eller känner någon som kan göra fina headers så skicka mail till klaragustavsson@hotmail.com. 


Veckan som gått har varit spännande, har förutom jobb varje dag gått på en föreläsning om att memorera saker på bästa sätt i måndags, i tisdags hade jag privatlektioner med en 14årig tysk tjej i engelska och efter det volleybollträning. På onsdagen tvättade och städade jag på morgonen innan jobb och på kvällen kom Jochen hit. Jag lagade grönsaker i ugn och grishalsfilé med en kall sås. På torsdagen åkte jag till Jochen och han hade gjort en jättegod risotto! Igår träffade jag Fridha och Louise efter jobbet och vi åt vietnamesiskt. 

Idag har jag volleybollturnerning så ska studsa upp, packa, sätta upp håret i en tofa och åka dit! Vi spelar från 10-19 ungefär och Jochen kommer och hejar!

Igår på min shoppingrunda innan jobb, köpte en svart tshirt tills idag och en fin sommarklänning. Skönt att det varit mellan 15 o 20 grader hela veckan, men idag är det kallt och regnigt, perfekt för en dag i sporthallen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0