en kväll pa irish pub för en vecka sen, pa onsdagar är det karaeoke sa vi bjöd pa mamma mia! :)


Freibad idag!

Idag var jag, Fridha och Karina pa ett utomhusbad, ca 35 grader hela dagen och vi brann upp lite ibland. Efter det akte jag iväg pa jobb vid tre, samma som igar och i torsdags, ett kortvarigt barnvaktsjobb jag fatt veckan ut hos en kompis kompis som har en familj med tva sma söta barn. De är fran usa och barn som pratar amerikanska är det sötaste jag vet! Efter det (vid ca halv nio) träffade jag upp norman och hans kompisar i stan för en kall i värmen, sen började det spöregna sa jag gick hem och bombade facebook med mina bilder, snart är nog facebook överbelastat pga mina foton:) räkna klaras album istället när ni inte kan sova.
 
Här kommer lite randomfoton fran den sista tiden här i stuggi! :)


klippte mig o färga haret för ett par veckor sen!


mumz

vet att alla har saknat mina matbilder sa här kommer ett par goingar


ihihih


gourmet häromdan här i tyskland


promenad i veckan :)


ibizaparty
avslutar inlägget med en bild fran ett roligt ställe vi brukar enda upp pa, alltid, vid fem, sex pa morgonen. Stället heter Dilayla och är en trappa ner, med en stor gammaldags matta över hela dansgolvet, det finns även soffgrupper och bord + en stor bar. la ocksa märke till att det var heltäckningsmatta pa väggar och tak ocksa haha.. go musik och goa människor är det i alla fall, det var här jag träffade Norman för första gangen haha.. so romantic.. vi hade en manad tillsammans i tisdags, och jag hittade en chokladkartong med milkahjärtan i, mmmm :) igar var det ett halvar sen vi träffades :)

sa sött

fick en blomma av norrmannen häromdan, bara för att jag var jag, det var la en bra anledning:) Norman akte till Berlin imorse och kommer hem pa söndag kväll, fest hos mig haha!


förfest pa fridhas jobb i tvtornet innan crazy ibizaparty :)
party med vernon (sydafrika), Maja&Fridha (Sverige), Ana&Giovanna (Brasilien)
vi drog senare ner bredvid tornet där det var ibizaparty och sen akte vi in till stan och festa vidare vid tva!

kul kväll för ett par veckor sen


vernon o daniel pa en liten promenix häromdan


Sommaren fortsätter


mys


bildtjyv

imorgon ska jag kolla pa fotboll med norman och hans kompisar, heja tyskland! de vann i lördags mot portugal, vilket drag det var i stan här!

snor en bild pappa tagit fran ovan i falköping pa allevi,very green as you have seen

ql

åker hem 24e jubi/jumi       u get it

städat putsat fejjat!

Nu har jag städat hela lägenheten här i nagra timmar! Plockat, dammat, dammsugit, vattorkat och vädrat! Städat bade badrummen och bäddat rent! Nu ska jag laga mat sen ska jag ge mig ut och tigga jobb som vanligt.. Har ett väldigt proffsigt gjort cv pa tyska som normans kompis hjälpt mig med som jag använt mig myckedt av. Har sökt jobb pa ca 20 dagis, olika säljarföretag, klädbutiker, ikea, plugandwork(en firma som hyr ut kontor som sökte engelsktalande receptionister) plus pa olika hotel.

Har varit pa arbetsförmedlingen tva ganger och ska dit igen pa ett sista mote pa fredag för att göra klart allt som behövs fyllas i, har även fatt massa länkar av kompisar och nummer som kan leda till nagonting, och jag haller pa med detta varje dag, bara att jag inte skriver sa myket om det. Problemet här är att det inte alls är lika lätt att fa jobb, om man inte har nagon utbilding. Pa dagis tex kan man ju fa vikariejobb i sverige, det ar omöjligt här. Pa ikea och klädbutiker är det ocksa mycket svarare, likasa säljarföretag och receptionist. Men det har inte kostat ngt att försöka förutom alla resor hit och dit, och timtals framför datorn med alla onlineansökningar jag gjort osv.

Jag har sagt till mig själv att om jag inte har nagot säkert snart, kommer jag kanske inte stanna kvar har, för jag vet att jag kan fa sa mycket bättre i sverige eller oslo. Det är bara tankar som flyger i mitt huvud just nu, men sahär kan jag bara inte fortsätta, det är pafrestande att vara pa jakt efter nagot svart hela tiden, och jobbigt att fa ihop budgeten utan nagot jobb saklart. Far redo pa om jag kommit in nagonstans snart ocksa, pa det jag sökt till hösten, sen ska jag tänka, och verkligen känna efter vad jag vill. Jag har i alla fall fatt beskedet om att jag är behörig till alla utbildningar jag sökt.

Alternativ för Klara Gustavsson i framtiden(till hösten);

1. Stanna i falköping, jobba som vikarie pa dagis och skolor, bo hemma eller flytta ihop med kompis
2. Samma plus plugga samtidigt
3. Flytta till norge, jobba ca nio manader sen resa sen börja plugga hösten 2013
4. Flytta till en studentstad och börja plugga
5. Stanna kvar här i Stuttgart, fortsätta söka jobb och jobba och leva här i normans lgh
6. Stanna kvar här i Stuttgart, plugga pa distans och ha ett minijobb vid sidan, bo i lgh hos Norman
7. Döööööööööööööö för att jag inte kan bestämma mig.

Kommer hem 24e juni till den 9e juli. Ska ta med alla mina saker hem da, om jag bestämmer mig för att stanna kvar hemma i Sverige. Far se hur jag gör helt enkelt, allt är sa ovisst nu och jag vill bara ha ett svar vad som är bäst.

Nagon som känner igen sig? Norman kommer aka till norra Tyskland och stanna där och jobba tva ar för att förbättra sin arbetsposition, han jobbar pa Deutsche Bank. Sa han kommer inte stanna kvar här i Stuttgart, han aker om ett par manader. Om jag stannar kvar, kommer jag kunna bo i hans lgh och han kommer hem ca en gang i manaden. Om jag bor i Oslo eller Falköping kommer flygbiljetterna ligga pa samma pris om vi bestämmer oss för att fortsätta vara tsm trots allt krangel som kommer bara för att vi är i olika faser i livet och vill olika saker.

SORRY langt inlägg med var tvungen att fa ner mina tankar ngnstans... Jag har inget a med en prick pa, för jag lanar normans dator.. spillde tydligen ett glas vatten över tangentbordet sa jag maste antingen laga min dator eller köpa en ny, det är bara nagra tangenter som inte fungerar. Men en dator kan jag ju lätt köpa med alla pengar jag jobbat ihop här, skönt..

Hoppas ni har en bra start pa veckan, nu ska jag göra rotfruktsgratäng sen ska jag iväg pa jobbjagandet som vanligt! :)

mobilblogg! gonatt missen<3


härligt spillde vatte

måste kopa dator
euphoria

iosfjetkfhso%¤&%iuGihiodh hnolnl

JESSICA SKA OCKSÅ MED TILL PEACE&LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min fina underbara bästa supersötaste goa vän Jessica ringde precis och sa att hon skulle med till peace&love-festivalen som äger rum 26e juni-30e juni i Borlänge! FYFAN VAD KUL VI KOMMER HA, frida, fanny, jessica och jag, dör lite av lycka här!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 


MIDSOMMAR

Jag och Fridha håller på att planera midsommarafton här i Stuttgart! Vi skriver en lista på vilka som ska komma, och är uppe i 32 pers... Vi ska nog vara på samma ställe som förra året, i en kompis stora hus där alla får plats och med en stor trädgård där vi kan duka upp långbord på hennes uteplats och dansa runt en midsommarstång!

Bilder från förra årets midsommarafton hos Ana! :)

Karina, jag och Ana från Brasilien


Sky Beach i tisdags!


RSS 2.0