Autobahn

Just nu sitter jag med datorn i knät i bilen! Pappa tänkte som vanligt steget längre och tog med en dongel, vilken tur, annars hade ni bara haft gammalt o tråkigt o läsa här på bloggen! Vi har i alla fall bilat sen åtta imorse, vi åkte först till Helsingborg, tog färjan till Helsingöööör, och sen åkte vi igenom Danmark och tog färjan till Puttgarten från Rödby. Nu är vi halvvägs, 70 mil bakom oss och 70 mil framför oss. Jag har whatsappat med Fridha och hon vet att vi kommer imorn bitti, gulle skulle bjuda på frulle och sen när vi käkat o ja har fått nyckel osv ska hon iväg o jobba vid lunchtid och då ska jag iväg på massa saker som att registrera mig i Stuttgart, gå på Gruppenberatung-möte kl 14.00 (förberedelsemöte inför nästa vecka) samt ev. fixa till min telefon, jag vill ha abonnemang med internet istället för bara kontantkort.

På eftermiddagen vid 17.00 imorn är det en ERASMUS-träff för utbytes-studenter som vi har organiserat upp i en lång gruppchattskonversation allihopa på facebook haha, ska bli kul! På lördagen ska jag skaffa bank, funderar på vilken bank jag ska ta.. Sparda bank var ju bra, det hade jag när jag var au pair, Norman jobbade på Deutsche Bank och sa såklart att den var jättebra att ha, och Fridha har BW(Baden Württemberg, bundeslandet som Stuttgart är huvudstad i) bank och säger att den är bra, vi får se vad som passar en student bäst. jag får höra mig lite för! Jag ska även köpa lite grejer såsom block, pennor och matlådor.

Nu ska jag bara sitta och njuta, lugnet före stormen. Jag går igenom min kalender för tionde gången, går igenom mina inboxes på mina mail och kollar så att jag inte missat att skriva in ngt viktigt. Jag går igenom packlistan i huvudet och dubbelcheckar att jag inte glömt ngt, jag försöker planera min helg nu så att jag inte missar ngt som ska med nästa vecka när jag ska registrera mig vid universitetet. På lördag ska jag, Fridha och Maja och kanske ngn mer ha kräftskiva utan kräftor också haha, det finns ju inga att köpa där tyvärr, men typ vin, ost&kex-kväll då! På söndag blir nog en lugn dag med sista förberedelserna, och tid för saker som att laga matlådor, ta en långdusch, fixa naglar o ta hand om hår&hud osvosv, plocka iordning allt o dricka lite te, njuta av lugnet före stormen.

Nu blev detta ett långt inlägg, väldigt detaljerat vad jag ska göra o inte haha, men det är till för mig själv också så jag kan gå in o påminna mig själv om vad jag måste göra haha! Det ska bli kul att pappa får träffa Fridha för första gången också, de har pratat på Skype ett antal gånger när ja o pappa pratat haha, men aldrig träffats, det ska bli en riktigt trevlig frukost imorgon och äntligen träffa finaste Fridha!! ♥♥♥

Här är bilder från idag hittills, vi stannade och köpte öl och cider också i norra Tyskland, i hamnen är det alltid billigare:):) Vi stannade också till en sväng i Heilige Hafen och sträckte på benen, så fint var det där!

 
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0