SOMMAR

Lite har hänt sen sist, kommit in på Stuttgart universitet och är överlycklig. hoppas att allting går i lås nu och att jag kommer iväg, hittar ngt boende, får tag på allt jag ska ha och får mitt studentrum uthyrt i andra hand osvosv. Ska åka ner till Götet nu och hämta ut lite skolgrejer+börja tömma mitt rum. I veckan har jag vart på måndagsklubben i Lidköping, bott i Fridas stuga, varit och fiskat med kusinerna i martins båt i Stråken, flängt runt med tjejerna i stan, varit på ekehagens forntidsby med lillebror, badat, varit i Skövde och kollat på cissi med hennes grymma Timoteij, hjälpt mormor o morfar, och nu är det redan fredag!
 
I helgen ska jag vara i Göteborg, antagligen hemma söndag, då Jessica och Sandra kommer till Gbg på söndag och ska åka med mig till Falköping :) Veckorna innan denna har jag hjälpt till mkt hemma, vart med kompisar, badat otaliga gånger med vänner, grillat, festat, njutit av underbart väder(vad har hänt med Sveriges sommar, har den blivit varm?!), vart på Jessicas och Emmas grymma födelsedagsfest med dans på ett par uteställen i Skövde, hjälpt mormor o morfar, varit i stugan +myst med lillebror och familjen hemma osvosv,

Lite bilder från de senaste veckorna;

 
 
 
 
 

Mina nya sambos

Jag och Jessica har flyttat in hos Frida för en vecka idag, då hennes kille som hon bor med åkte utomlands en vecka idag Vi ligger i soffan nu efter att ha käkat gött italienskt som jag lagat tidigare idag, pasta och köttfärssås med äkta tomatsås med basilika inköpt i Italien. Imorn blir det lite fest här på kvällen och sen får vi se vart de slutar:)

bilder från ikväll;

 
 
 

ROADTRIP

Förra onsdagen åkte jag med pappa i lastbilen till Malta! Vi lossade nära huvudstaden Valletta på fredagen, och åkte hem från Malta på söndagen. Vi hann även med att hänga på stranden en hel dag på Sicilien också innan vi åkte hemåt, så skönt att bada i Medelhavet och få lite sol och slappna av, om bara för ett par dagar så var det underbart! Resan dit gick bra, genom Tyskland, Österrike och hela Italien(östkusten), sen färja till Sicilien och sen ytterligare en katamaran vidare från Pozzallo till huvudstaden Valletta på Malta.

På vägen hem åkte vi på italienska västkusten, och det är sjukt hur mycket man får se när man åker lastbil, man sitter högt och bekvämt och det var häftigt att åka igenom alla coola landskap från Sverige till södra Sicilien med fantastiska vyer över platser och grejer som öken med kaktusar och ödlor, vinodlingar, citroner, mandariner, berg med snö, dalar med stora floder, sydtyrolen, alperna, alla tunnlar, oändlig grönska, lokala marknader,  toppar, småvägar, kuststräckor, turistorter, storstäder, bergsbyar, humleodlingar, industriområden, vulkaner(etna och vesuvio), hamnar,  osv osv osv, så COOLT! Jag kan ju ta o meddela att jag faktiskt tog ett par kort också på denna resa, tro det eller ej.

Att gå runt på Malta i huvudstaden en hel dag var ju oslagbart, vilket lugn, och vad vackert det var! Det har ju varit underbart att resa med pappa också då han (liksom jag) älskar randoms och pratar med allt och alla, jätteroligt verkligen och vi har träffat många roliga och trevliga människor från alla möjliga ställen. 
 
Just nu står vi i hamnen i Rostock och väntar på båten hem som avgår i eftermiddag. Ikväll blir det mat på båten och sen sova några timmar. Vi är hemma i Falköping imorgon bitti :)


Här kommer några bilder från Malta;


 
 

RSS 2.0