väääldigt intressant bok-inte

Läs inte denna boken, jag blev typ deprimerad haha, handlade om djupa grejer och relationer som aldrig funkade och om en kvinna som bara tänkte på sig själv och som inte kunde ta emot och ge känslor, eller känna efter vad hon kände, hon var död inombords och man blev så ledsen för hennes skull, usch! Vi hade den tills igår, jag rekommenderar ingen att läsa den!
 
Nu ska jag snart skypa med Frida! Hela förmiddagen har jag suttit och och pluggat, jag tog en liten sovmorgon till halv nio, studsade upp och duschade och gjorde iordning en snabb frukost som jag åt vid skrivbordet i mitt rum samtidigt som jag hade näsan nere i böckerna! Det har varit en effektiv morgon, så nu har jag gjort mig förtjänt utav en pluggpaus och lite snack med Frida i Australien, ska bli kul o höra hur dom har det! :) 

Efter skypestuden ska jag diska undan lite här efter mig och sen ska jag in till skolan och skriva ut en grej som gör att jag kan söka lite extrajobb på dagis här i Gbg, har redan en liten grej på gång i april när det gäller jobb och barn, men berättar mer när jag vet säkert.

Jag ska även förbi studentbokhandeln en sväng och sen ska jag till Vasagatan och plugga med massa andra pluggsugna studenter! Jag måste även köpa ett nytt par solglasögon då mina gått sönder igen, och solen envisas med att skina hela tiden här i gbg haha, så underbart ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0