Hejdå omvärlden

Hej alla fina!

Skrev ett hur långt inlägg som helst igår om min vecka etc från mobilen men det försvann, samma inträffade idag när jag skrev på datorn. Båda inläggen raderades alltså av okänd anledning innan jag publicerat. Har insett (finally)att jag inte har någon tid att spilla, så lägger bloggen åt sidan framöver fram tills jag känner mig i fas med plugget och det eviga kämpandet med C-uppsatsen som ska skrivas på korrekt akademiskt språk, varenda sida ska följa alla tusen regler som gäller vid uppsatsskrivande och det jag skriver måste jag vara beredd på att försvara muntligt, varenda mening ska vara solklar för mig. Ca 35 sidor ska jag vara nöjd med att lämna in. På tyska. Hejdå omvärlden.

Samtidigt har jag en engelsk litteraturkurs som ska avklaras med två stora tentor. Detta är då samtidigt som jag förbereder en flytt till Tyskland i vår någon gång, helst så snart som möjligt(om det blir av, beror på om jag hinner färdigt med allt). Samtidigt som jag ska planera en 25årsfest med Ida. Samtidigt som jag ska förbereda allt som ska vara klart inför en eventuell praktik i Tyskland på en internationell skola. Det är inte lite papper och dokument som ska stämma.

Nämnde jag att jag är barnvakt i fem olika familjer i Göteborg och har ett extrajobb i Falköping? Ska ju fixa boende i Tyskland också+säga upp mitt boende i Göteborg. Fira jul och nyår också kanske. Från och med nu är mina officiella mobiltimmar mellan 8-9 på morgonen samt 20-21 på kvällen samt en liten stund vid lunch. Kan svara andra timmar om man har tur. Ska ta paus från alla appar som tar tid samt sluta följa bloggar ett tag.

Har även en 30årsfest om tio dagar i Falköping jag inte vill missa heller, ska även hjälpa mormor och morfar att pynta granen+hos mamma också, lillebror ville också komma hit en helg och gå på jul på Liseberg, morfar kommer hit nu på lördag för att han ville hälsa på och titta hur jag bor, på fredag ska jag "unna" mig en spelkväll på ett par timmar hos Linus då jag verkligen vill träffa det gänget osvosvosv.. 

Detta betyder ju att jag måste låsa in mig ännu längre i biblioteket. Som sagt; Hejdå omvärlden! 
25!

Idag satt jag och Ida i Skypesamtal i över en timma och planerade våran 25årsfest! Det kommer att bli så bra! Vi ska titta på lokalen nu igen vid jul och kolla läget med lite grejer, nu ska jag dyka ner i böckerna igen!

 

mys hos frida ikväll!


Gott


always nice


study


yes


Telefon


Min


puss


brownie


idag


<3


RSS 2.0