24 November

Igår var det måndag och jag... dog av trötthet men fick mycket gjort. Städade kök, korridor och toa, satt i telefon med olika människor såsom föräldrar i familjer jag är barnvakt i för o planera resterande tid innan jul, löneenheten i Falköping då jag ej fått min septemberlön därifrån än, plus massa andra samtal som jag ej hann med förra veckan. Sedan kom Julia hit och hängde ett par timmar under tiden som jag städade mitt rum och köket. Vi fikade och uppdaterade oss om vad som hänt senaste veckan. Fina underbara! 

Vid fyra åkte jag ut till Askim och jobbade ett par timmar, efter det åkte jag och hämtade upp Linus, vi åkte till Ica Maxi och storhandlade och efter att ha skjutsat hem honom åkte jag till tågstationen och hämtade upp Jessica som kom med tåget från Malmö, vi åkte hem till mig, lagade mat, kollade serier och hade en mysig kväll! Hade köpt kanelbullar och nougatballerina, mums.

Imorse åt vi storfrukost med tända ljus, kom hem nu, skjutsade precis henne till station då hon skulle med tåget till Trollhättan och jobba där idag! Så kul att ha henne här en kortis iallafall! Hon kommer även nästa tisdag och onsdag och sover här!:)♥

Nu ska jag till Munkebäckstorget, har en tysk kompis där som bor i något roligt vegan-kollektiv som jag ska hälsa på. Efter vi har utbytt lite språkkunskaper och har lunchat så ska jag träffa Patrik och hänga i biblioteket hela dagen och kvällen och jobba med uppsatsen som ni ser inte har varit tidsmässigt optimalt att sätta sig med den senaste veckan tyvärr.. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0