Idag är en sådan dag. C-uppsatsångest och Stuttgartlängtan.

Igår skjutsade jag Jessica till station, sedan åkte jag till min tyska kompis vid Munkebäckstorget och åt lunch, sedan hämtade jag upp Patrik vilket var uppskattat i det ruskiga regn som igår härjade i Göteborg och vi åkte och satte oss i Kafé Haga som är ett stort campus med massor av sköna, ljusa pluggplatser!
 
Idag är en sådan dag som jag saknar Tyskland sådär extra mycket. Har nog att göra med att jag inte vet om jag ska flytta dit eller inte igen, om jag klarar min uppsats(vilket inte många gör på första försöket) så kommer jag att åka dit, annars får jag fortsätta skriva på den i vår och åka dit när jag kan helt enkelt. Inte så enkelt. Men ändå.
Ska verkligen försöka klara den. Det är en stor del av min vardag just nu och kommer att vara till mitten av januari minst. Jag försöker att få det att bli det enda jag tänker på och sysslar med, men det är inte lätt. Det är så mycket annat som ska göras. Jag har dragit ner på mycket saker de senaste månaderna, umgänge med vänner, äta ute i flera timmar och prata bort flera timmar med vänner på cafén, barhäng, shoppingrundor, promenader, volleyboll, skypesamtal, telefonpratande och olika appar som man kan hålla på med ett tag+häng med roomies och att åka hem så ofta jag gjorde förut till Falköping och familjen har jag också dragit ner på. 
Pettitesser men, jag har dragit ner på bloggandet, facebooktittandet och paradise hotel slutade jag att följa för tre fyra veckor sedan, big brother som jag ville se lite såg jag första och andra avsnittet men gav upp, det finns ingen tid att spilla på sådana onödiga tidskrävande grejer.
 
Istället för allt det ovan sitter jag nu i biblioteket, ett blogginlägg hinns med ibland för att berätta att jag lever, det tar fem minuter och kan man hinna med i pauserna. Pauserna planeras nu allt mer sällan i pluggandet och mer och mer kaffe har tillkommit. I ungefär tre veckor har jag druckit kaffe nu, men nu börjar även kaffebrödet att hitta hit. Jag och Patrik åt kanelbullar igår till plugget. Man känner sig mer värd det om man sitter tolv timmar i sträck varje dag men det får inte bli en vana. Vi har mest frukt, nötter och kaffe, redbull vid extrem fall det vill säga fredag och lördagkvällar. 

Nu tänker man tillbaka på när man swishade fram på vattnet i Tyskland och man inte börjat plugga än.. Vad var en konjunktivform då? Så långt borta..

Nu ska jag upp o hoppa o dra till biblioteket innan jag har en föreläsning som börjar 10.15 om en litteraturkurs jag läser utöver C-uppsatsen, spännande!

 

Kommentarer
Postat av: Maja

Kör hårt klara! Detta fixar du!!
Om du vill att jag ska läsa sin uppsats är det bara att du säger till, jag skrev ju min för inte allt så länge sen :)

Kram!
Maja

2015-11-25 @ 12:14:44
Postat av: Frida

Kämpa på hjärtat ❤️❤️ Detta fixar du!

2015-11-25 @ 20:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0