Min vecka

Har denna veckan enbart spenderat min fritid på biblioteket+i Kviberg hos en kompis på kvällarna efter 22 när bibblo stängt. Det har varit produktivt i bibblo! Har kommit igång bra nu med min cuppsats, hade möte i måndags som i stort sett handlade om att jag måste göa väldigt mycket inom en begränsad tid, din önskan är min lag, fru handledare! 

Nu kom jag hem från universitetet för en stund sedan, varit där sedan tidigt imorse på seminarier på en engelska litteraturkurs jag läser vid sidan av, samt lite cuppsatsskrivande efteråt. Ska slänga i mig lite mat, en grönsaksröra i tomatsås typ zuccini och paprika och annat mumsigt! Om en kvart ska jag åka o jobba o hämta upp söta ungar på en skola i Askim. Har varit där varje måndag och torsdag sedan första torsdagen i oktober och det har gått jättebra, ungarna är jättegoa och bor i ett så häftigt hus verkligen med havsutsikt, ska vara där till jul! Efter jobb har jag bokat grupprum med ett par stycken 18-22 i Haga i biblioteket. 
 
Imorgon ska jag och Patrik sitta i grupprum 08.00-20.00, och så ska jag sitta med Nelika hela lördagen också. På lördag kväll ska vi på halloweenfest(igen haha, en försenad) och på söndag blir det tvätt, handla, städa, och sedan vill jag egentligen hem på ett kalas till Falköping på söndag eftermiddag men det blir onödiga pengar att slänga på att bara åka hem en snabb vända så stannar nog kvar i Götet.
 
Nästa vecka ska jag också bo i grupprum, bibblo och skriva skriva skriva. Den 9e har jag möte med en tjej som ska vara bollplank under mitt skrivande, någon jag kan träffa oftare än handledaren, och den 17e har jag ett viktigt konsulationsmöte med min handledare som jag bävar inför. Tills dess ska väldigt mycket ha genomförts. Nu; jobb, sedan plugg på samhällsvetenskapliga biblioteket! 

Såhär såg det ut när man klarade en tenta 2012, nu klarar jag en, samtidigt som jag håller på att pluggar till två andra, haha! Men jag kommer att ha fler än 180 hp när jag tar ut min examen vilket känns kul!


 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0