Onsdag 11.11.15

Hej alla glada!

Vilken underbar morgon! Kom till skolan och fick reda på att jag klarat en stor examination, en academic writing-uppsats som jag lämnade in för ett par veckor sedan. Vilken underbar känsla! Denna energin kommer jag att kunna leva ett bra tag på! 

En kompis kom till biblioteketet med redbull häromdagen då energin hade försvunnit spårlöst, en räddare i nöden är redbull och kaffe! 

Försökte dricka en hel kopp kaffe häromdagen, hittills i mitt liv har jag druckit en halv kopp cappuccino i kaffeväg när jag och pappa satt vid havet och fikade på ett café i Barcelona. Aldrig mer tänkte jag då, men det kan ju vara trevligt att säga ja tack när någon erbjuder en kaffe någon gång och få ett leende efter sitt svar till skillnad från minen som uttrycker ett "vilken planet är du ifrån?" när man tackar nej. Patrik köpte kaffe till mig när vi satt i biblioteket förra veckan och jag fick i mig en hel kaffe latte från seven eleven. Det tog ett par timmar och jag gillade inte smaken, som väntat. Men de sista fem klunkarna var lättare än de fem första, det är ju alltid något!

Jag och Linus i samhällsvetenskapliga biblioteket förra veckanGick på en försenad Halloweenfest i lördags!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh tack! Din utstyrsel från i lördags var rätt fin den också! ;)

Och Grattis till examinationen! Weeee du är bäst ❤️

2015-11-11 @ 17:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0