Min helg

I fredags jobbade jag till sex, sedan kom Fridha hit och jag hade lagat blomkåls och morotspasta, supergott! Efter det kom några vänner till och vi satt i köket och drack öl några timmar. Efter roligt häng hemma kände vi alla att vi ville ut och dansa så vi drog till Corso bar som är mer som en liten klubb än en bar. Så kul!


Vid tre kände jag att jag var tvungen att gå hem då jag började jobba 11 på lördagen. Jag sov ut och drog sedan till en kinarestaurang men ett svenskt barn som jag är privatlärare för. Vi firande terminsavslutning och kommer att kicka igång nästa runda svenskalektioner på lördagar i slutet av mars igen. Vi spelade även pingis i en park i någon timme som han älskar. Härlig dag!

Efter jag var klar där åkte jag direkt till nästa jobb, 24 timmars pass på internatet. 16.30 lördag-16.30 söndag, det gick jättebra! Första gången helt själv under alla timmarna, kul!

När jag slutade åkte jag och Jochen till ett stort badhus med massa olika bubbelpooler, utomhusbassänger, strömmar, varm/kallbad och wellnessområden. Vi var där från kl sex till nio och det var nästan tomt. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0