I'm BACK

MEN att det fortfarande är folk som tittar in här efter något års sådär gammalt inlägg, helt fantastiskt men nedanstående inlägg tål väl att läsas om och om igen. Tack alla trogna fans.
 
Har de senaste halvåret suttit framför min dator med två stora stenar på mina axlar. Idag är det dags att lämna in C-uppsatsen. Har kämpat i över ett ÅR med den, inte ok. Men med en handledare som inte vill bli nöjd har det inte varit ett direkt drömscenario för en livsnjutarstudent.Trots att jag stolt skickat in den x antal gånger har jag fått den återlämnad, söndersågad i form av röda streck, markeringar, frågetecken och nära på skällsord i början. Menmen, har väl hoppat upp på hästen igen och igen. Med hjälp och stöttande ord av vänner och familj de senaste upphoppen på den höga hästen har det funkat och här sitter jag och ska härnäst trycka på ladda upp-knappen.
 
Imorgon när min examinator kommer till kontoret kommer hon att se att den finns där, granska, scrolla upp och ner och lusläsa varenda ord, varenda tecken kan hon stirra sönder sig på, för nu är jag nöjd nöjd nöjd. Jag kommer klara den. Jag måste klara den. Förhoppningsvis får jag mitt betyg i veckan som kommer nu. Opponeringen klarade jag förra fredagen i Göteborg. Det var en sten som flög iväg då, hoppas den andra flyger iväg alternativt sprängs när jag får reda på det slutgiltliga resultatet. 
 
I'm BACK by the way, nästa gång ska jag skriva att jag blev godkänd på C-uppsatsen, sådeså :) 
 

      Från ett besök i juni med Fridha och Maja hos vännerna Ana och Franc som bor i Düsseldorf
 

RSS 2.0