Vinvandring

I Stuttgart kan man gå och vinvandra varje dag, med det så menas det att man går runt bland vinrankorna, picknickar, njuter av utsikten och dricker lokalt vin. 


I slutet av maj varje år anordnas en större vinvandring som vi brukar gå på. I år var vi en grupp på 30 personer som gick, så mysigt! Man börjar vid station 1 som består av ett stånd och följer sedan en sträcka med vinstånd längs vägen/stigen.
Där kan man köpa rött, rosé, vitt och bubbel. Här kommer ett par bilder från den roliga turen för ett par veckor sedan.TID

Äntligen har jag tid över att uppdatera er om att och hur jag lever! Vi har pingstlov nu från skolan två veckor vilket är helt underbart. Första veckan är snart över, imorgon är det onsdag och på något konstigt sätt brukar det bara ta ett par sekunder tills det är söndag igen.
 
På måndag jobbar jag tre dagar (fritids är öppet på skolan under loven där vi gör utflykter etc) och nästa torsdag åker jag, Jochen, Silvio, Laura, Ainara och Didrik till Finland för att hälsa på Tommi i Tampere. Ser fram emot detta! Vi bor i en egen stuga från Airbnb med bastu, naturnära och det ska bli så skönt med gött grillhäng med fina vänner! Hoppas vi kan bada i en av alla tusen sjöar där också!
 
Förrförra veckan var vi på vinvandring, mer om det i nästa inlägg :)
 
 

RSS 2.0